Meddelelse til Medlemmer af Dansk Iris og Liljeklub

Påmindelse vedr. forslag til generalforsamling.

Ifølge klubbens vedtægter skal forslag, der ønskes behandlet på årets generalforsamling være indsendt inden 1. februar samme år som generalforsamlingen afholdes.

Derfor er det nu tid til at komme frem med det I ønsker behandlet på vores næste generalforsamling som foregår på Sjælland senere på året . Tid og sted er ikke fastsat endnu.

Medlemmer af Dansk Iris og Liljeklub kan sende forslag til formand eller kasserer pr. brev eller pr. mail.  Adresserne finders her på siden under bestyrelsen, mailadr. i vores klubblad

Jytte Hansen

formand

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Meddelelse til Medlemmer af Dansk Iris og Liljeklub

 1. troldinden skriver:

  Har været medlem siden engang i foråret, men har absolut ikke følt lyst til at komme på hjemmesiden ret meget. Bl.a. fordi der ikke rigtig har været sket noget herinde, hvilket er nødvendigt, når man som jeg er ny inden for Iris og liljer.
  En ting der også for mig har gjort at jeg ikke har gidet kommer herinde, er, at selve hjemmesiden ikke ligefrem er speciel godt opbygget. Den kan nemt virke forvirrende når man ikke kender den. Og bl.a. derfor jeg ikke har skrevet el. spurgt om noget herinde. Måske kan den ændres så den er nemmere at gå til? Bare et forslag *S*
  Havde besluttet at melde mig ud igen, men kan nu se at der er ved at komme gang i tingene, så jeg har lige betalt for et år mere.
  Håber der kommer meget mere liv her, for det er tiltrængt 😉
  Alt dette jeg har skrevet, håber jeg, bliver taget positivt imod, da det ikke er ment som kritik, men måske andre har det på samme måde, uden dog at komme frem med synspunkterne *S*
  Venligt Jette

 2. esbelme skriver:

  Hej Jette
  Tak for din respons – uden den er det svært at ændre noget. Men jeg er ikke helt klar på hvad du mener med, at den er uoverskuelig?

  Den er netop lavet om, så der var færre sider og menupunkter. Nu er der 6 faste sider og en blog.

  Men konkrete forslag til forbedringer modtages gerne. Det skal siges, at vi meget gerne ville have et ordentligt galleri, men vi kan ikke finde en pålidelig software som kan styre det.

 3. troldinden skriver:

  Hej Esben!

  Jeg kan godt se at der er ændret nogle ting herinde, så den er nemmere at gå til nu, og det er helt klart fremskridt.

  Nu er jeg på ingen måde ekspert i hjemmesider, men bare det at der står forskellige koder under boksen jeg skriver i nu, kan virke meget forvirrende hvis man ikke ved hvad de gør godt for.
  Muligt at disse ting ikke har noget med os medlemmer at gøre, men måske de så kan “gemmes” væk, så vi alm. brugere ikke ser dem?
  Det er bare et forslag, for jeg ser aldrig koder på andres hjemmesider. Har dem selvfølgelig på mine egne, men der kan kun adm. se dem.

  Vedr. galleri, der kan jeg ikke hjælpe, men måske kunne man kontakte andre for at høre hvad der kan gøres. Et galleri skulle jo meget gerne kunne fungere.

  Venligst Jette

Skriv et svar