Billeder tagget "blandet"

0 Responses to Billeder tagget "blandet"

 1. middelboecarlson skriver:

  Velkommen til vores nye hjemmeside.

 2. esbelme skriver:

  Endelig lykkes det!

  I år var der ingen problemer med hverken mine voksliljer eller martagonliljer. De har enkelte brune pletter på bladene, men det spredt sig. Jeg først i dag fjernet en færdig blomsterstand fordi den havde fået noget skimmelsvamp eller lignende på selve stænglen. Men det har jo også været ret vådt og varmt i den seneste uge.

 3. Jytte Hansen skriver:

  Du kan skaffe dig blommeiris ved at melde dig ind i Dansk Iris og Liljeklub, der er medlemmer som kan hjælpe dig.

 4. esbelme skriver:

  Hej!
  Du skal blot klikke på “bliv medlem” i menuen øverst.
  Der kan du kontakte kassereren via formularen.
  Mvh Esben

 5. lis skriver:

  Hvordan ligger man sin have ind under private haver, jeg kan ikek finde noget sted at skrive det.

  Hilsen Lis

  • admin skriver:

   Hvis man har et link til en spændende hjemmeside, så kan man skrive en kommentar her eller sende den til webmasteren. Det er ikke muligt for almindelige brugere at oprette links på siden.

 6. lis skriver:

  jeg vil gerne have dette link lagt ind under private haver http://www.123hjemmeside.dk/greenhouse
  Hilsen
  lis Pedersen

 7. lis skriver:

  Jeg kan så forsætte lidt i Annas spor, jeg fik de første dagliljer for nogle år siden, det er en plante som er blevet overset, det er en nem plante at have med at gøre. Jeg har en del dagliljer i spande, så jeg kan placere dem rundt i haven hvis der er et hul i et blomsterbed, enten fordi der er en staude der er gået ud, eller jeg ikke lige ved hvad der skal plantes i hullet.

 8. troldinden skriver:

  Har været medlem siden engang i foråret, men har absolut ikke følt lyst til at komme på hjemmesiden ret meget. Bl.a. fordi der ikke rigtig har været sket noget herinde, hvilket er nødvendigt, når man som jeg er ny inden for Iris og liljer.
  En ting der også for mig har gjort at jeg ikke har gidet kommer herinde, er, at selve hjemmesiden ikke ligefrem er speciel godt opbygget. Den kan nemt virke forvirrende når man ikke kender den. Og bl.a. derfor jeg ikke har skrevet el. spurgt om noget herinde. Måske kan den ændres så den er nemmere at gå til? Bare et forslag *S*
  Havde besluttet at melde mig ud igen, men kan nu se at der er ved at komme gang i tingene, så jeg har lige betalt for et år mere.
  Håber der kommer meget mere liv her, for det er tiltrængt 😉
  Alt dette jeg har skrevet, håber jeg, bliver taget positivt imod, da det ikke er ment som kritik, men måske andre har det på samme måde, uden dog at komme frem med synspunkterne *S*
  Venligt Jette

 9. troldinden skriver:

  Jeg har også efterhånden fået anskaffet mig flere forskellige dagliljer, så kun dejligt at siden ikke kun omhandler Iris og Liljer, selv om de også er flotte 🙂

 10. lis skriver:

  Det gode ved dagliljer er som Anna skriver man slipper for liljebillerne, så for en travl familie er dagliljerne nemme at have og de blomster over en lang periode, og findes i så mange flotte farver
  Lis

 11. esbelme skriver:

  Hej Jette
  Tak for din respons – uden den er det svært at ændre noget. Men jeg er ikke helt klar på hvad du mener med, at den er uoverskuelig?

  Den er netop lavet om, så der var færre sider og menupunkter. Nu er der 6 faste sider og en blog.

  Men konkrete forslag til forbedringer modtages gerne. Det skal siges, at vi meget gerne ville have et ordentligt galleri, men vi kan ikke finde en pålidelig software som kan styre det.

 12. esbelme skriver:

  Jeg har også udvidet antallet af daglilje-sorter i haven. Jeg er specielt gået efter de stor-blomstrende og remonterende.

  Jeg havde succes med de første frø, som min Chicago Sunrise satte allerede første år, og det var Lavender Deal som gav pollen. (Der var nemlig kun blomst i de to, og det skete ved naturlig bestøvning) Det nye kryds har en lys lavendelfarve og en god blomsterstørrelse.

  Det er noget med at man skal meget tidligt op for at bestøve manuelt, og det har jeg ikke succes med …
  Esben

 13. troldinden skriver:

  Hej Esben!

  Jeg kan godt se at der er ændret nogle ting herinde, så den er nemmere at gå til nu, og det er helt klart fremskridt.

  Nu er jeg på ingen måde ekspert i hjemmesider, men bare det at der står forskellige koder under boksen jeg skriver i nu, kan virke meget forvirrende hvis man ikke ved hvad de gør godt for.
  Muligt at disse ting ikke har noget med os medlemmer at gøre, men måske de så kan “gemmes” væk, så vi alm. brugere ikke ser dem?
  Det er bare et forslag, for jeg ser aldrig koder på andres hjemmesider. Har dem selvfølgelig på mine egne, men der kan kun adm. se dem.

  Vedr. galleri, der kan jeg ikke hjælpe, men måske kunne man kontakte andre for at høre hvad der kan gøres. Et galleri skulle jo meget gerne kunne fungere.

  Venligst Jette

 14. anita kleffel skriver:

  Dagliljer er dejlige og nemme. De fleste kan stå i potter, men nogle af de nye er dog noget sarte og kan ikke overleve som nyplantet i potter. Jeg har købt frø fra en af de store forædlere her i europa, og jeg har nu ca 700 småplanter stående som skal nusses. Jeg er spændt på at se dem i blomst, for forældreplanterne er af de helt nye, og de er ikke over 3 år gamle i handelen, så det bliver spændende at se hvordan de ter sig når de blomstre. Jeg har sået ca 200 sidste år, og de er allerede store og stærke, så nogle vil måske blomstre allerede i år, ellers bliver det til næste år. Jeg planter småplanterne i mælkekartonner, for så har de plads nok til at få et stort rodnet, og så fylder de ikke så meget. ellers har jeg de fleste andre i potter, for ellers fylder de for meget når man har ca 500 stk.

  • Anna skriver:

   Det lyder rigtig spændende med dine frøplanter. Håber at du får nogle gode planter. Det må være et stort arbejde bare at holde styr på alle de små potter. Det er hurtig hvis de blomster allerede i år. Du må endelig ligge nogle billeder ind.

 15. anita kleffel skriver:

  Hej
  Jeg kunne godt tro at det er Janice Brown, da den ligner min. Prøv at slå den op på Daves Garden på nettet. Skriv Hemerocallis Janice Brown, så vil Daves Garden højst sandlynlig komme op, og der kan du se et billede af den. Daves Garden er en kæmpe stor database over div planter som brugerne lægger ind, så næsten alle dagliljer er på denne side.

 16. lis skriver:

  Tak Anita det vil jeg prøve,

 17. Anna skriver:

  Dette er den første daglilje i blomst i år

 18. Anna skriver:

  Hej. Mette. Kan det være blommeiris du tænker på. Den dufter skønt.

 19. lis skriver:

  Det botaniske navn er Iris graminea

 20. metteeline skriver:

  Tusind tak for hjælpen! Jeg kan kende den på billeder. Så er det bare med at få købt nogen.

 21. middelboecarlson skriver:

  Den fersken farvet iris hedder ‘English Charm’
  og er en af de mange iris, jeg importerede fra USA sidste år.

 22. middelboecarlson skriver:

  Se billedet i mit galleri.