Anna

Forum-svar oprettet

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: kodeord #3257
  Anna
  Keymaster

  Hej. Erik. Skriv til anna.eriktranders@yahoo.dk så skal jeg prøve at hjælpe dig. Det er den samme kode for alle betalende medlemmer derfor kan jeg ikke skrive koden herinde

  som svar til: Kejserkroner som ikke vil blomstre #3161
  Anna
  Keymaster

  Hej. Jeg vil holde med din mand i at duften ikke er særlig rar. Mine står nederst i haven i almindelig havejord. De er blandet med andre stauder gule og røde sammen. Jeg giver min have godt med gødning og de blomster villig hver år. Måske skal de bare have fred i et par år.

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
  som svar til: Lilje har ændret farve gennem årene. #3157
  Anna
  Keymaster

  Hej igen. Her er hans svar:
  Nej det har jeg aldrig selv oplevet eller hørt om det, men man skal jo aldrig sige aldrig. Jeg har en OT hybrid som jeg har købt som en bestemt sort men som efterhånden har udviklet sig som en mutant, så det kan muligvis lade sig gøre.

  som svar til: Lilje har ændret farve gennem årene. #3156
  Anna
  Keymaster

  Hej. Claus. Jeg har aldrig hørt at liljer kan skifte farve. Dahlia kan med tiden ændre farve. Jeg prøver at lade dit spørgsmål gå videre til en der er mere liljekyndig hilsen Anna

  som svar til: Galleriet #3095
  Anna
  Keymaster

  Mine billeder må du meget gerne bruge og jeg har skrevet inde på galleriet hvem der har taget billedet

  som svar til: Galleriet #3093
  Anna
  Keymaster

  Hej. Jette. Det tror jeg rolig du kan gøre. Jeg kan ikke se at det gør nogen forskel om de ligger på hjemmesiden eller de er på facebook. Det er jo også kun blomsterbilleder.

  som svar til: Iris graminea L. #3016
  Anna
  Keymaster

  Hej Birgitte. Hvis du er medlem af Dansk Iris og Liljeklub har du også mulighed for at efterlyse den igennem vores klubblad. Den kan jo sendes barrodet. Der er jo desværre rigtig mange af vores medlemmer der ikke er ser dette fordi de ikke er på nettet. Vores blad ser de alle sammen.
  Næste blad har deadline sidst i februar.

  som svar til: Iris graminea L. #3014
  Anna
  Keymaster

  Hej. Jeg tror mange af vores medlemmer har blommeiris. Under arrangementer kan du se nogle af de marked vi er repræsenteret på. Med lidt held skulle du kunne finde en der sælger blommeiris. Held og lykke med jagten

  som svar til: Velkommen #2519
  Anna
  Keymaster

  Nej det er fordi jeg har lukket det men nu prøver jeg at lade det være åben. Nu er det meget lettere at læse.

  som svar til: Klubsnak #2499
  Anna
  Keymaster

  Tak for det. Det lyder dejligt at der kan samles så mange. Vi ser også frem til at besøge jer igen i 2014 og se de nye liljer.

  som svar til: Klubsnak #2451
  Anna
  Keymaster

  Hej. Jytte. Det skulle da gerne blive nem for dig at lokke på. Jeg vil gøre mit til at vi kan få gang i vores forum. Men ting tager tid og det gør det nok også i dette tilfælde. Nu er det jo nok julen og ikke haven der optager vores medlemmer. Haven er nu også lidt kedelig lige nu.

  som svar til: Tillykke med det nye forum #2450
  Anna
  Keymaster

  Hej. Karin. Tak for det. Du kan få et billede ind ved at oprette en gravatar. Her er et link http://da.gravatar.com/. Held og lykke med det.

  som svar til: Klubsnak #2445
  Anna
  Keymaster

  Der skulle ikke kunne sættes smiley ind, men jeg kan da se du har sat en ind. Der kan ligges billeder ind. De må bare ikke være for store. Max 1024 kb.

  • Dette svar blev ændret 10 år, 3 måneder siden af Anna.
Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)